Poskrbimo za vaše zdravjeAktualne teme

Glasba ima na posameznika številne dobre učinke. Bolnik z demenco izgu... >>
Skoraj 65 let tradicije, preko 460 izdelkov v več kot 50 državah svet... >>
Nahajate se: Novice > NOVO - Jamieson prehranska dopolnila

NOVO - Jamieson prehranska dopolnila

25. februar 2014

Prvi izdelki Jamieson so bili v Sloveniji na voljo že lani, sedaj pa se je linija prehranskih dopolnil, ki so dostopna na slovenskem trgu, še povečala. Prehranska dopolnila Jamieson proizvaja Jamieson Laboratories Ltd. iz Kanade, uvoznik in distributer za Slovenijo pa je Magna Medica.


Seznam izdelkov Jamieson

Podjetje Jamieson je bilo ustanovljeno že leta 1922 in velja za enega izmed vodilnih proizvajalcev prehranskih dopolnil na svetu. Izdelki so izdelani v skladu z najvišjimi standardi v industriji. Vsi izdelki imajo analizne certifikate za vsako serijo proizvodnje, ki nudijo garancijo vsebnosti učinkovin, ki so napisane na deklaraciji (standard, ki je v uporabi pri zdravilih). Analizne certifikate lahko zahtevate po mejlu: info@magnamedica.eu.

V Jamiesonu uporabljajo le sestavine iz popolnoma čistih, neokrnjenih in trajnostnih okolij po celem svetu. Vse sestavine preidejo 360 kontrolnih točk, da se zagotovi popolna čistoča, varnost in učinkovitost proizvodov. Vsi izdelki so torej izdelani po protokolu 360 Pure, ki vključuje najmanj 360 znanstvenih kontrol, usmerjenih biotestov in kliničnih postopkov, ki so vsi del dobre proizvodne prakse (GMP) za farmacevtska podjetja.

Vir: www.jamieson.si (25.2.2014)