Poskrbimo za vaše zdravje







Aktualne teme

Glasba ima na posameznika številne dobre učinke. Bolnik z demenco izgu... >>
Skoraj 65 let tradicije, preko 460 izdelkov v več kot 50 državah svet... >>
Nahajate se: otroci in nosečnice > zaščita pred soncem > Esi Aloedermal Solar sprej ZF 50

Esi Aloedermal Solar sprej ZF 50

     
Kliknite tukaj za prikaz večje slike


Kliknite tukaj za prikaz večje slike

19,97 €
Spletna cena:19,97 € 
Količina:  

Opis izdelka:Esi Aloedermal Solar sprej ZF 50

Vsebina: 150 ml

Esi Aloedermal Solar zaščitno mleko je primerno za zaščito celega telesa pred agresivnimi in škodljivimi sončnimi žarki. Inovativni filtri UVA-UVB koži nudijo zelo visoko zaščito ZF 50+. Mleko je primerno za odrasle in otroke, od 1. leta starosti dalje. Uporaba izdelka se priporoča prav tako tudi odraslim osebam s svetlo in občutljivo kožo oz. ob prvem izpostavljanju sončnim žarkom.

Zaščitno mleko je bogato z vitaminom E, ki kožo ščiti pred poškodbami prostih radikalov ter pred prezgodnjim staranjem, rdečico in luščenjem. Zmanjša možnost nastanka kožnih izpuščajev in celičnih poškodb, ki jih povzročajo UV žarki. Prisotnost arganovega olja in aloe vere pa koži zagotavljata zadostno hidratacijo.

Zaščitno mleko ZF 50+ vsebuje sestavine rastline Mucuna pruriens, naravno bogate z L-DOPA, naravnim stimulatorjem melanina, ki spodbuja pigmentacijo in porjavelost. Ne vsebuje konzervansov, ki so eden glavnih povzročiteljev kožnih reakcij. Zaradi vsebnosti izključno naravnih emulgatorjev uporabo priporočamo tudi osebam z občutljivo kožo in kožo nagnjeno k alergijam.

Lastnosti:
  • dermatološko in mikrobiološko preizkušeno
  • testirano na nikelj
  • v skladu z EU smernicami glede zaščitnih faktorjev
  • vodoodporno
  • brez konzervansov, umetnih barvil, SLS, SLES, parabenpv, PEG, silikonov in parfumov
  • toleranca preizkušena na najbolj občutljivi koži
Uporaba:
Esi Aloedermal Solar zaščitno mleko enakomerno razpršite na kožo pred izpostavljanjem soncu. Izdelek je vodoodporen. Nanos ponovite po vsakem kopanju in otiranju z brisačo. Prav tako je priporočen nanos vsaki dve uri pri daljšem izpostavljanju soncu.

Pomembno:
Zaščitna sredstva učinkovito delujejo samo, če jih uporabljamo v zadostni količini. Uporaba manjše količine od priporočene bo bistveno znižala raven zaščite. Za zaščito celega telesa odrasle osebe je potrebno nanesti najmanj 6 zvrhanih čajnih žličk kreme. Manjša količina od priporočene bo bistveno znižala raven zaščite.

Opozorila:
UV žarki (UVA in UVB) pripomorejo k porjavelosti kože, vendar so zelo škodljivi, zato je pomembno, da kožo pred izpostavljanjem soncu ustrezno zaščitite. Izogibajte se pretiranemu izpostavljanju soncu v času, ko je to najmočnejše (med 11-16 uro). Dojenčke in majhne otroke zavarujte pred neposrednimi sončnimi žarki. Ne sončite se predolgo, tudi če ste uporabili zaščitno sredstvo z visokim faktorjem. Sončne opekline so nevarne predvsem za otroke. Prevelika izpostavljenost soncu resno ogroža vaše zdravje.