Poskrbimo za vaše zdravjeAktualne teme

Glasba ima na posameznika številne dobre učinke. Bolnik z demenco izgu... >>
Skoraj 65 let tradicije, preko 460 izdelkov v več kot 50 državah svet... >>
Nahajate se: Novice > NOVO v spletni lekarni - Eubos dermatološka kozmetična linija

NOVO v spletni lekarni - Eubos dermatološka kozmetična linija

21.11.2015Eubos dermatološka kozmetična linija je medicinska nega za vse tipe kože. Uporablja se kot zaščita in nega kože. Eubos izdelki vsebujejo najboljše sestavine, priznane s strani strokovnjakov. Formule in aktivne sestavine v Eubos izdelkih se nenehno izpopolnjujejo in so preverjene s strani neodvisnih dermatoloških inštitutov.

Eubos osnovna linija
Eubos osnovna linija vključuje izdelke za nečisto, mešano, normalno in suho kožo. Izdelki za čiščenje (losjoni za umivanje, šamponi, kopeli) so primerni tudi kot terapevtski tretma za suho kožo. Kreme in losjoni za nego kože po umivanju pa ščitijo bariero kože in oskrbujejo kožo z maščobo in vlago.

Eubos Sensitive linija za občutljivo kožo
Eubos Sensitive je linija za občutljivo in rahlo razdraženo kožo. Sestavine kožo pomirjajo in spodbujajo njen obrambni mehanizem. Izdelki te linije delujejo regenerirajoče in zaščitno, izboljšajo strukturo kože ter jo oskrbijo z veliko vlage in lipidi.

Eubos Anti Age linija
Eubos Anti Age linija preprečuje predčasno staranje kože. Poleg dermatološkega filtra Hyaluron vsebuje tudi sestavine, ki stimulirajo naravno proizvodnjo hialuronske kisline in kolagena.

Eubos Urea linija za suho kožo
Eubos dermatološka nega za suho in zelo suho kožo je razvita po najnovejših dermatoloških ugotovitvah. Predstavlja optimalno zaščito kože saj koži zagotavlja ravnovesje vlage in lipidov. Linija je še posebej primerna za nego pri atopijskem dermatitisu, diabetesu in zreli koži. Izdelki ne vsebujejo parfuma, barvil, lanolina, parabenov in parafina.

Eubos Omega linija za občutljivo suho kožo
12 % Omega 3-6-9 Defensil® je medicinska sestavina z uravnoteženo vsebnostjo maščobnih kislin, ki regenerira in krepi kožno strukturo. Vsebuje tudi zdravilne sestavine s pomirjajočim, vlažilnim in zaščitnim učinkom ter pantenol in ureo, ki zagotavljata intenzivno vlažnost kože. Linija je primerna za nego suhe, občutljive kože, nagnjene k rdečici in ekcemu, pri atopijskem dermatitisu in zreli koži.

Eubos otroška linija Haut Ruhe
Eubos otroška linija je primerna za nego kože dojenčkov in otrok ali kot spremljevalna terapija pri atopijskem dermatitisu. Uporabljajo jo lahko tudi odrasli z občutljivo suho kožo. Izdelki ne vsebujejo parfuma in sintetičnih dišav, konzervansov, PEG derivatov in lanolina. Linija je dermatološko destirana, priporočajo pa jo dermatologi in pediatri.

Eubos linija za diabetike
Koža diabetikov potrebuje posebno nego. Eubos linija za diabetike vsebuje posebne učinkovine v kombinaciji z olji, ki intenzivno vlažijo, pomirjajo razdraženo kožo in pomagajo krepiti njeno zaščitno funkcijo. Redna uporaba pomaga izboljšati vlažnost in elastičnost kože. Naravna kožna pregrada se okrepi in s tem nudi podporo zaščitni funkciji kože.