Poskrbimo za vaše zdravjeAktualne teme

Glasba ima na posameznika številne dobre učinke. Bolnik z demenco izgu... >>
Skoraj 65 let tradicije, preko 460 izdelkov v več kot 50 državah svet... >>
Nahajate se: Svetovalni kotiček > Za športnike
Nordijska hoja, 2.del: Pozitivni učinki nordijske hoje
Več
Nordijska hoja je hoja s poudarjeno podaljšanimi koraki. Smučarji tekači jo že od tekmovalnega smučanja s pridom uporabljajo v obdobjih brez snega...
Več

V Lekarni Dravlje smo 19. oktobra organizirali tematski dan o športni prehrani, hkrati pa smo začeli tudi s prodajo športne prehrane Peeroton. Že nekaj časa so vam v naši lekarni na voljo tudi hranilne ploščice Viba. Ob tej priložnosti smo za vas pripravili nekaj zloženk, ki jih lahko dobite v naši lekarni ali pa si jih preberete v nadaljevanju.

Pomoč rekreativnim športnikom za lažji, učinkovitejši in prijetnejši trening. Zmanjša ali prepreči negativne posledice vadbe kot so utrujenost, bolečine v mišicah in zmanjšana imunska odpornost PRED NAKUPOM SE PREPRIČAJTE, DA V IZDELKU NI ZDRAVJU ŠKODLJIVIH POŽIVIL.

Več

Zimske radosti na snegu nam prinašajo veliko veselja in pomagajo krepiti naše zdravje. Žal pa se lahko zgodi tudi obratno: zaradi poškodbe ali bolezni se lahko počitnice zaključijo predčasno. Zato poskrbimo, da bomo stopili na sneg dobro telesno pripravljeni ter da bo v naši potovalni torbi ali nahrbtniku tudi zimska potovalna lekarna.

Več