Poskrbimo za vaše zdravjeAktualne teme

Glasba ima na posameznika številne dobre učinke. Bolnik z demenco izgu... >>
Skoraj 65 let tradicije, preko 460 izdelkov v več kot 50 državah svet... >>
Nahajate se: Ekipa Lekarne Dravlje

Ekipa Lekarne Dravlje

Meta Milovanovič, mag. farm., spec

Koncesionarka in odgovorna za poslovanje lekarne. Vse, kar bi želeli v Lekarni Dravlje izboljšati, spremeniti ali pohvaliti, lahko pošljete direktno na njen e-naslov: metka@lekarna-dravlje.si.

Sandra Pehan, mag.farm.

Huraaa! Sandra je ponovno med nami. Od nje lahko vedno pričakujete koristne informacije in nasvete, ki jih črpa iz svojega bogatega znanja klinične farmacije.

Urša Kraškovic, mag.farm.

Uršina družina bo spet večja! Svojo dobro voljo in tople nasmehe bo razdajala doma, svojim najbližjim. Pripravljena na nove izzive bo spet med nami v letu 2017.

Polona Puhar, farm.tehnik

Podpira vse štiri vogale naše lekarne. Vestno skrbi tudi za spletno lekarno in spletne novice, ki jih prejemate v vaše e-poštne nabiralnike.  

Tinka Panker, mag.farm. 

Je bila v naši lekarni že na praktičnem usposabljanju med študijem farmacije. S svojim temperamentom in strokovnim znanjem nas je prepričala in po opravljeni diplomi spomladi 2013 okrepila naše vrste.


Ksenja Vehar, farm. tehnik

Vedno dobre volje iz dneva v dan že skoraj dve leti v naši lekarni širi svoje znanje in izkušnje. Žal smo se v maju 2016 razšli in odšla je novim izzivom nasproti.


Jana Kastelic, dipl. ekon.

Papirji, papirji, papirji,… Jane ne boste srečali za pultom, zato pa je v boju s papirji nepremagljiva. Brez nje bi pod težo administracije pešalo tudi strokovno delo.

Jasena Kristan, mag.farm.

je v naši lekarni delovala vrsto let. Tudi po upokojitvi ni želela čez noč zapustiti svojih pacientov, zato je ostala z nami ob petkih popldne. Svoje bogato znanje in izkušnje kot dolgoletni mentor še vedno posreduje pripravnikom, študentom in dijakom na praktičnem usposabljanju.

V naši lekarni boste skoraj vedno srečali tudi nove obraze, saj redno k nam prihajajo na praktična usposabljanja študentje, dijaki, pripravniki, občasno pa tudi specializanti iz klinične in lekarniške farmacije.